Contact: 06 4011 8916

Praktijk Nishkampa

BATC Complementair Therapeut 

Complementair therapeut Lelystad

Welkom op de site van Complementair therapeut Lelystad.
Praktijk voor Complementaire Therapie, persoonlijke groei en ontwikkeling, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid, begeleiding bij stress en burn-out, lichamelijke klachten en psychische klachten. In de praktijk wordt gewerkt met Spagyriek essences dit is een alchemistische plantgeneeskunde, die valt onder de natuurlijke geneeswijzen. 

Voor informatie of het maken van een afspraak: klik hier


Complementair therapeut Lelystad: wat is hetNatuurgeneeskunde Lelystad

In mijn praktijk werk ik onder andere met de spagyrische essences van Phylak Sachsen GmbH. Spagyriek is een alchemistische plantgeneeskunde, welke is gebaseerd op de helende kracht van de natuur en op de transformerende kracht van alchemie. 

Spagyriek valt onder de natuurlijke geneeswijzen. Onder natuurlijke geneeswijzen verstaan we een verzameling van geneeswijzen, die het zelfhelend vermogen van de mens stimuleren. De spagyriek essences en spagyriek complexen zijn volledig natuurlijke producten, welke vervaardigd zijn vanuit planten. Deze essences zijn toe te passen bij acute en chronische klachten en ze kunnen ondersteunend werken naast de reguliere behandeling.
Spagyriek is ook geschikt voor pijnbestrijding, preventieve doeleinden en ter ondersteuning van bewustzijnsprocessen.

Spagyriek is geschikt voor iedereen die ondersteuning nodig heeft bij emotionele, mentale of fysieke problemen. Voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording of het vinden van een (nieuw) evenwicht in je leven. 
Spagyriek kan gericht zijn op het verlichten van symptomen, maar kan tevens doordringen tot in de kern van het probleem. Tijdens dit proces kan iemand zich bewust worden van de oorzaak van de klacht. Zodoende kan er helderheid ontstaan en kan heling mogelijk worden. Spagyriek kan helpen het immuunsysteem te ondersteunen en op deze wijze het lichaamseigen herstel en geneeskracht bevorderen. Ook kunnen op deze manier processen worden ondersteund op zowel lichamelijk als geestelijk en spiritueel gebied.
Ondersteuning is mogelijk bij klachten zoals: burn-out, overspannen, overgewicht, prostaatklachten, slapeloosheid, reuma, depressie, rouwprocessen, rug en nekklachten, vermoeidheid, MS klachten, fibromyalgie, allergieën, adhd, autisme, angsten, trauma's, endocriene klachten, hoge bloeddruk etc.

In de praktijk wordt ook gewerkt met bloesemtherapie en healing.


Complementair therapeut Lelystad: werkwijze

Tijdens het eerste gesprek zal er een intake plaatsvinden waarin de hulpvraag nader onderzocht wordt. Aan de hand van de hulpvraag en de klacht zal ik een receptuur van complexen samenstellen welke gericht zijn op ondersteuning en verbetering van de klacht. Spagyriek kan ondersteunend werken naast de reguliere behandeling. Van belang is dat de behandeling vanuit de reguliere geneeswijze wordt opgevolgd.
Spagyriek is alleen op voorschrift van een voorschrijver verkrijgbaar en de uitlevering vindt plaats via een apotheek welke het rechtstreeks naar de cliënt verstuurd.
Een bloesemcomplex wordt tijdens het consult samengesteld.


Complementair therapeut Lelystad: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart, ik ben een geregistreerd Registercounsellor ABvC® en een erkend BATC Complementair Therapeut. Consulten worden zowel in Lelystad en Amsterdam gegeven. Ik voer met liefde en passie mijn vak uit en werk met een holistisch visie.
Ik ben afgestudeerd aan de HVA in Amsterdam, aan de academie voor Counselling en Coaching en als rouwtherapeut bij Land van Rouw. Binnen de complementaire therapie heb ik meerdere opleidingen gevolgd, zoals spagyriek plantgeneeskunde, aromatherapie, bachbloesem therapie, bloesemtherapie en een opleiding tot healer.
Tevens ben ik in het bezit van een diploma HBO medische basiskennis die voldoet aan de huidige eisen.
Sinds 2009 begeleid ik mensen op hun pad naar heelwording.


Complementair therapeut Lelystad: afspraak maken en tarieven

Tarieven

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort zorgverzekeraar en zorgpolis. Bij twijfel kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.
Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen ABvC, BATC en RBCZ

Het is ook mogelijk om een telefonisch of online consult te ontvangen, voor informatie: klik hier