Contact: 06 4011 8916

Praktijk Nishkampa


Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut     

Bach Bloesem zelfvertrouwen

 Bachbloesem bij gebrek aan zelfvertrouwen ondersteunt bij:

 • Minder last van faalangst hebben
 • Weer vertrouwen in jezelf gaan krijgen
 • Je twijfels los laten
 • Weer stappen durven zetten
 • Minder last van spanningen hebben
 • De rust in jezelf weer te gaan voelen
 • Letterlijk je vleugels weer uit durven slaan

Als je een gebrek aan zelfvertrouwen hebt dan kan je je onzeker voelen en twijfelen aan je eigen kunnen. Vaak cijfer je jezelf weg, je voelt je minder dan een ander. Het Bachbloesem complex zelfvertrouwen ondersteunt om weer op jezelf te kunnen vertrouwen en maakt dat je weer stappen durft te zetten. Je onzeker voelen kan maken dat je geen nieuwe stappen durft te zetten, dit kan gepaard gaan met paniekaanvallen, het complex zorgt ervoor dat je minder paniekerig bent en veranderingen beter kan hanteren.

@(content)

Wat is Bachbloesem

Bach bloesem remedies zijn tincturen gemaakt van bloesems van planten, bomen en struiken, waarbij gebruik wordt gemaakt van de levensenergie van de plant of bloem. Bachbloesems werken positief in op emoties. Bachbloesems helpen je om emotioneel weer in balans te komen en in harmonie te blijven of komen met jezelf. De bloesems moet je daarbij zien als een soort katalysator die alles in beweging zet om je evenwicht te hervinden.

De Bach bloesem remedies werken op een subtiele, energetische manier en hebben geen bijwerkingen. Deze therapie is daarom goed geschikt voor allerlei psychische klachten, voor zeer gevoelige mensen, ouderen en voor kinderen.
De Bachbloesems kunnen zowel als hoofdtherapie ingezet worden of samen met een behandeling met spagyriek plantgeneeskunde of healing. Uit de 38 remedies wordt een keuze gemaakt die past bij jouw persoonlijke situatie. De bloesems worden ingenomen als druppels.

@(content)

Bach Bloesem bij angsten

Bachbloesem bij angsten helpt om:

 • Minder last van je angst te hebben
 • Je zorgen en spanningen los te laten
 • Momenten van paniek te vermijden
 • Weer stappen durven te zetten
 • Uitdagingen weer aan te gaan

Angst werkt verlammend of geeft je stress. Het kan zijn dat je daardoor niet meer kan slapen, moeilijk zaken los kan laten, of niet meer helder kan denken. Angst slaat op je maag en darmen. Angst is een diepe intense emotie die zich fysiek op tal van manieren kan uiten. Ook je gedrag kan door angst beïnvloed worden, het kan maken dat je situaties gaat mijden. De angst beperkt je en waarschijnlijk heb je er dingen voor gelaten of kun je bepaalde stappen niet zetten die je wel zou willen zetten.

@(content)

Bach Bloesem bij stress klachten

 • Voel je je oververmoeid en word je moe wakker? 
 • Ben je prikkelbaar en snel geïrriteerd?
 • Slaap je steeds minder goed?
 • Heb je een gejaagd gevoel en kom je niet tot rust?
 • Maak je je zorgen om allerlei zaken?
 • Voel je je somber, angstig of heb je last van huilbuien?
 • Heb je last van concentratieverlies of ben je vergeetachtig?
 • Kan je steeds minder presteren?

Het kan zijn dat je teveel spanning hebt en dat de draaglast en draagkracht uit balans is.

@(content)

Veelgestelde vragen bloesemremedies

Wat zijn Bach bloesem remedies?
Bach bloesems zijn tincturen bereid uit bloesems van planten, bomen en struiken waarbij gebruik wordt gemaakt van de levensenergie van de plant of bloem. Bach bloesems ondersteunen je om emotioneel en mentaal weer in balans te komen en in harmonie te blijven met jezelf.  


Hoe werken de Bach bloesem remedies?

De Bach bloesem remedies behandelen, evenals andere vormen van natuurgeneeswijzen, de individuele persoon en niet de ziekte of symptomen van die ziekte. Ze werken specifiek op de emotionele en mentale gesteldheid van de betreffende persoon.

@(content)

Bach Bloesem therapie Lelystad

Welkom op de site van Bach Bloesemtherapie Lelystad. Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben Bach Bloesem therapeut en eigenaar van Praktijk Nishkampa (Natuurgeneeskundige Therapie). Dr. Edward Bach geloofde dat de gemoedstoestand (stemming en emotie) een belangrijke rol speelt bij het ontstaan en genezen van ziekten. Hij heeft een compleet systeem van 38 bloesemremedies ontwikkeld.
Het uitgangspunt van Bach: behandel de persoon, niet de ziekte, de oorzaak, niet het symptoom.

Bach Bloesem therapie Lelystad: De 38 remedies zijn verdeeld in 7 groepen van emoties

1. Het lijden aan angsten: Rock rose, Mimulus, Cherry plum, Aspen, Red chestnud
2. Onzekerheid: Cerato, Scleranthus, Gentian, Gorse, Hornbeam, Wild oat

@(content)

Bach Bloesem therapie Amsterdam

Welkom op de website van Praktijk Nishkampa. Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben Bach Bloesem therapeut. Als Bach therapeut ben ik in staat om voor jou de ideale Bach mix samenstelling klaar te maken aan de hand van je hulpvraag. De mix bestaat dan uit een samenstelling die jou optimaal daarbij kan ondersteunen. In mijn aanpak staat vertrouwen, respect en een persoonlijke benadering centraal.
Het is ook mogelijk om een consult te volgen via de telefoon of online, de Bach Bloesem mix kan worden opgestuurd. 

Bach Bloesem therapie Amsterdam: waarom Bloesem remedies?

Het uitgangspunt van dr. Bach is dat de werkelijke oorzaak van een klacht in het gevoelsleven ligt van de mens. Tegenwoordig wordt het verband tussen stress en een lichamelijke kwaal door iedereen onderkend. Velen van ons hebben last van stressklachten, angsten, zorgen, frustraties, boosheid eenzaamheid enz. Vaak weten we niet goed raad met deze gevoelens en emoties. Als we hier lang last van hebben en de oorzaak wordt niet opgelost dan kunnen we er letterlijk ziek van worden en het kan zich uiten in allerlei klachten.

@(content)
Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok