Contact: 06 4011 8916

Praktijk Nishkampa

BATC Complementair Therapeut 

Begeleiding stress

Iedereen beleeft zo nu en dan momenten van stress, dit hoort bij het leven. Wanneer je echter te veel of te lang stress ervaart, dan kan je verschillende uitingsvormen gaan ervaren, omdat je lichaam niet voldoende herstelt. Te denken valt aan: hoofdpijn, buikpijn, problemen met slapen, moeilijk kunnen concentreren, een kort lontje hebben, nerveus, depressieve gevoelens, ontevreden zijn, een overspannen gevoel, of een gevoel van altijd aan te staan, zonder dat je de uitknop kan vinden.

Symptomen van stress

In deze fase is het belangrijk om meer rust te nemen, maar tevens is het ook belangrijk om inzicht te krijgen in wat de stress veroorzaakt en hoe je anders met de situatie om kan gaan. De begeleiding die ik bied is gericht op reductie van stress, tijdens de sessies gaan we samen op zoek naar de onderliggende oorzaken en hoe je er anders mee om kan leren gaan.
Daarnaast is het mogelijk om dit proces te ondersteunen met bloesemcomplexen of spagyriek complexen. Dit voor ondersteuning van de stressklachten en voor het opbouwen van de vitaliteit en energie, om het evenwicht en de balans weer te herstellen.

Het is ook mogelijk om bloesemcomplexen of spagyriek complexen via de praktijk te bestellen. De onderstaande complexen bieden ondersteuning bij alle vormen van stressklachten.

Voor meer informatie of een bestelling kan je klikken op een button.

 

 Ondersteunende bloesemremedies  Stressreductie 1  Stressreductie 2  Stressreductie 3