Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut

Contact: 06 4011 8916

Vergoeding zorgverzekeraars

Ik ben lid van de BATC (licentienummer BR-02942) waardoor je met een aanvullende verzekering de natuurgeneeskundige behandeling bij veel zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed krijg.

Mocht je zeker willen weten of een zorgverzekeraar de consulten (deels) vergoed, dan kan je met het vermelden van mijn AGB zorgverlenerscode 90-049433 bij je zorgverzekeraar navragen of de consulten vergoed worden.

Anderzorg, Hema, Interpolis en Just bieden geen vergoeding voor alternatieve geneeswijzen. De consulten worden ook niet vergoed door de VGZ-groep (incl. iptiQ), DSW, Pro-Life, de Amersfoortse, Ditzo en Zorg en Zekerheid.

Tevens ben ik lid van de beroepsvereniging ABVC, veel zorgverzekeraars vergoeden (deels) counselling.
Vergoedingoverzicht: klik hier


Therapeut Lelystad

Welkom bij therapeut Lelystad. Praktijk voor counselling, natuurlijke geneeswijzen, persoonlijke groei en ontwikkeling, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid, stress en burn-out,  lichamelijke klachten en psychische klachten. Therapeut Lelystad maakt het mogelijk om de gesprekken te ondersteunen met spagyriek plantgeneeskunde, healing, bloesemtherapie en etherische olie. Welke behandeling er wordt toegepast is afhankelijk van de wens en behoefte.

Voor informatie of het maken van een afspraak: klik hier

Therapeut Lelystad: de begeleiding

In de begeleiding ga ik op zoek naar jou innerlijke kracht en wijsheid. Het is verbazingwekkend hoe wijs we zelf zijn en als we uit die wijsheid putten, dan komen de antwoorden op onze problemen en hindernissen vanzelf. Die kracht geeft je de innerlijk kracht om tot een oplossing te komen die helend en blijvend is. Zo kan de blokkerende werking van heftige of traumatische ervaringen, zoals verlies, burnout, ziekte, etc worden verminderd of weggenomen.
Als we gaan leren durven vertrouwen op onze eigen antwoorden, krijgen we de kracht en het lef om ons leven met alle ups en downs, werkelijk te leven.
Fysieke klachten en psychische klachten kunnen daarbij ondersteund worden met natuurlijke geneeswijzen.

Therapeut Lelystad: werkwijze

Tijdens het eerste gesprek zal er een intake plaatsvinden waarin de hulpvraag nader onderzocht wordt. Aan de hand van de hulpvraag en de klacht bespreken we welke behandelingen we gaan toepassen, die aansluit bij jouw wens en behoefte.

Therapeut Lelystad: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichtster van Praktijk Nishkampa te Lelystad.
Ik ben een geregistreerd register Counsellor en natuurgeneeskundig therapeut. Consulten worden gegeven in Amsterdam en Lelystad. 
Ik ben afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener op de HVA in Amsterdam en aan de academie voor Counselling en Coaching. Aansluitend daarop heb ik verscheidene opleidingen gevolgd binnen de natuurgeneeskunde.
Ik heb ruim ervaring, sinds 2009 begeleid ik mensen met hun proces.

Therapeut Lelystad: afspraak maken en tarieven

Klik hier voor Tarieven

In de prijs is inbegrepen dat een consult kan uitlopen tot maximaal 15 minuten.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort verzekeraar en zorgpolis. Bij twijfel kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Tevens ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC, BATC en RBCZ.

Het is ook mogelijk om een consult via de telefoon of skype te ontvangen, voor meer informatie: klik hier

Voor informatie of voor het maken van een afspraak: klik hier  
Telefoon: 06-40118916

 

Natuurgeneeskunde Amsterdam

Welkom op de site van natuurgeneeskunde Amsterdam. Praktijk voor Paramedisch en Natuurgeneeskundige therapie, healing, bloesemtherapie, persoonlijke groei en ontwikkeling, verlies en Natuurgeneeskunde Amsterdamrouwverwerking, verlies van gezondheid, stress en burn-out, lichamelijke klachten en psychische klachten. Natuurgeneeskunde Amsterdam werkt onderandere met Spagyriek essences dit is een alchemistische plantgeneeskunde, die valt onder de natuurlijke geneeswijzen. Wat is Spagyriek

Consulten worden gegeven in Amsterdam in centrum de Ruimte, Weesperzijde 79a.
Voor het maken van een afspraak: klik hier

Natuurgeneeskunde Amsterdam: wat is het

Bij natuurgeneeskunde Amsterdam werk ik in mijn praktijk met de spagyrische essences van Phylak Sachsen GmbH. Spagyriek is een alchemistische plantgeneeskunde, welke is gebaseerd op de helende kracht van de natuur en op de transformerende kracht van alchemie. 

Spagyriek valt onder de natuurlijke geneeswijzen. Onder natuurlijke geneeswijzen verstaan we een verzameling van geneeswijzen, die het zelfhelend vermogen van de mens stimuleren. De spagyriek essences en spagyriek complexen zijn volledige natuurlijke producten, welke vervaardigd zijn vanuit planten. Deze essences zijn toe te passen bij acute en chronische klachten en ze kunnen ondersteunend werken naast de reguliere behandeling.

Spagyriek is ook geschikt voor pijnbestrijding, preventieve doeleinden en ter ondersteuning van bewustzijnsprocessen.

Ook is het mogelijk om een healing te ontvangen of een consult voor bloesemtherapie

Natuurgeneeskunde Amsterdam: voor wie

Natuurgeneeskunde Amsterdam met spagyriek kan ondersteunend zijn bij het verlichten van symptomen, maar kan tevens doordringen tot in de kern van het probleem. Tijdens dit proces kan iemand zich bewust worden van de oorzaak van de klacht. Zodoende kan er helderheid ontstaan en kan heling mogelijk worden. Spagyriek kan helpen het immuunsysteem te ondersteunen en op deze wijze het lichaamseigen herstel en geneeskracht bevorderen. Dit zal een positief effect geven op de klachten en de vitaliteit. Ook kunnen op deze manier processen worden ondersteund op zowel lichamelijk als geestelijk en spiritueel gebied.
Ondersteuning mogelijk bij klachten zoals: burnout, overspannen, overgewicht, obesitas, slapeloosheid, reuma, depressie, diabetes, rug en nekklachten, vermoeidheid, MS klachten, fibromyalgie, allergieen, adhd, autisme, angsten, endocriene klachten etc.

Natuurgeneeskunde Amsterdam: werkwijze

Tijdens het eerste gesprek zal er een intake plaatsvinden waarin de hulpvraag nader onderzocht wordt. Aan de hand van de hulpvraag en de klacht zal ik een receptuur van complexen samenstellen welke gericht zijn op de ondersteuning van de klacht. Spagyriek kan ondersteunend werken naast de reguliere behandeling. Van belang is dat de behandeling vanuit de reguliere geneeswijze wordt opgevolgd.
Spagyriek is alleen op voorschrift van een voorschrijver verkrijgbaar en de uitlevering vindt plaats via een apotheek welke het rechtstreeks naar de cliƫnt verstuurd.

Natuurgeneeskunde Amsterdam: afspraak maken en Tarieven

Voor Tarieven klik hier

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort zorgverzekeraar en zorgpolis. Bij twijfel kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.
Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen ABVC, BATC en RBCZ

Voor het maken van een afspraak: klik hier  

Telefoon: 06-40118916

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok