Contact: 06 4011 8916

Praktijk Nishkampa

BATC Complementair Therapeut 

Wie ben ik

"Ik ondersteun mensen bij het vinden van hun eigen levenskracht"


Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart.
Mijn eigen traject van zelfontwikkeling is begonnen in 1992.
Als kind hield ik me al bezig met de natuur en keek ik hoe alles groeide en bloeide. Op jonge leeftijd kwam ik al in aanraking met natuurlijke geneeswijzen.

Ik hield me bezig met levensvragen en onderzocht het hoe en waarom. Ik was als kind al hoogsensitief en had paranormale ervaringen. Door de jaren heen kwam de juiste begeleiding op mijn pad hiervoor en kon ik door vallen en opstaan mijn eigen pad van spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling aangaan. Door dit pad te bewandelen ben ik het leven gaan benaderen vanuit een spirituele en holistische visie.

Ik heb 30 jaar gewerkt als Z-Verpleegkundige en Sociaal Pedagogisch Hulpverlener met verschillende doelgroepen binnen de hulpverlening. Dit werk heb ik met veel plezier en passie gedaan.
In de periode van werken in de hulpverlening heb ik diversen opleidingen gevolgd op het gebied van bewustzijnsontwikkeling. In 2008 ben ik begonnen aan de opleiding Coaching en Counselling en ontdekte dat daarin mijn passie en kracht lag.
Inmiddels ben ik registercounselor en verliesbegeleider en ben ik ook aangesloten bij beroepsvereniging ABvC. 
Tevens heb ik verscheidene opleidingen gevolgd binnen de Natuurgeneeskunde zoals de Alchemistische Spagyriek Plantgeneeskunde™, Aromatherapie, Bach Bloesem Therapie, The Spirit of the Blossom™ en de opleiding Universal Cosmic Healing™.

Sinds 2009 begeleid ik cliënten op hun pad bij fysieke klachten, verlies en rouw en begeleid ik processen van bewustwording.