Contact: 06 4011 8916

Praktijk Nishkampa


Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut     

Wie ben ik

"Ik ondersteun mensen bij het vinden van hun eigen levenskracht"


Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart (1962)

Mijn eigen traject van zelfontwikkeling is begonnen in 1992.
Als kind hield ik me al bezig met de natuur en keek ik hoe alles groeide en bloeide. Op jonge leeftijd kwam ik al in aanraking met natuurlijke geneeswijzen.

Ik hield me bezig met levensvragen en onderzocht het hoe en waarom. Ik was als kind al hoogsensitief en had paranormale ervaringen. Door de jaren heen kwam de juiste begeleiding op mijn pad hiervoor en kon ik door vallen en opstaan mijn eigen pad van spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling aangaan. Door dit pad te bewandelen ben ik het leven gaan benaderen vanuit een spirituele en holistische visie.

Ik heb 28 jaar gewerkt als Z-Verpleegkundige en Sociaal Pedagogisch Hulpverlener met verschillende doelgroepen binnen de hulpverlening. Dit werk heb ik met veel plezier en passie gedaan.

In de periode van werken in de hulpverlening heb ik diversen cursussen gevolgd op paranormaal gebied en bewustzijnsontwikkeling. In 2008 ben ik begonnen aan de opleiding Coaching en Counselling en ontdekte dat daarin mijn passie en kracht lag.
Aansluitend heb ik verscheidene opleidingen gevolgd binnen de Natuurgeneeskunde zoals de Alchemistische Spagyriek Plantgeneeskunde™, Aromatherapie, Bach Bloesem Therapie, The Spirit of the Blossom™ en de opleiding Universal Cosmic Healing™.

Sinds 2009 begeleid ik cliënten op hun pad naar bewustwording en zelfrealisatie.

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok