Contact: 06 4011 8916

Praktijk Nishkampa

BATC Complementair Therapeut 

Energetisch therapeut Amsterdam

Welkom op de site van Energetisch therapeut Amsterdam. Als energetisch therapeut werk ik met healing, bloesemtherapie, etherische olie en spagyriek plantgeneeskunde. In de praktijk kan je terecht voor: lichamelijke klachten, psychische klachten, persoonlijke groei en ontwikkeling, rouw en verliesverwerking, begeleiding bij verlies van gezondheid en voor natuurgeneeskundige therapie.

Lees meer...

Energetisch therapeut Lelystad

Hartelijk welkom op de site van energetisch therapeut Lelystad. Voor als je op zoek bent naar iemand die op effectieve wijze blokkades in het lichaam weet op te heffen en om weer volledig in balans te komen. Ik ga op zoek waar de blokkade vandaan komt en zoek dan naar de passende oplossing. In de praktijk wordt gewerkt met healing, bloesemtherapie, coaching en counselling en spagyriek plantgeneeskunde.

Lees meer...

Vergoeding zorgverzekeraars

Ik ben lid van de BATC (licentienummer BR-02942) waardoor je met een aanvullende verzekering de complementaire behandeling bij veel zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed krijg.

Mocht je zeker willen weten of een zorgverzekeraar de consulten (deels) vergoed, dan kan je met het vermelden van mijn AGB zorgverlenerscode 90-049433 bij je zorgverzekeraar navragen of de consulten vergoed worden.

Lees meer...

Alternatieve geneeskunde Amsterdam

Welkom op de website van alternatieve geneeskunde Amsterdam, praktijk voor coaching en counselling en natuurgeneeskundige therapie. In de praktijk wordt gewerkt met een holistische visie, dit betekent dat ik tijdens de behandeling naar de totale persoon kijk, niet alleen de klacht wordt behandeld maar ook de oorzaak van de klacht. Volgens de holistische leer is alles met elkaar verbonden en hangt alles met elkaar samen. Alle vormen van behandeling die ik aanbied gaan uit van de helende kracht van lichaam, geest en ziel. 

Lees meer...

Praktijk Amsterdam

Welkom op de site van Praktijk Amsterdam, praktijk voor persoonlijke coaching, counselling, healing en natuurgeneeskundige therapie. Voor professionele ondersteuning bij fysieke en psychische klachten, stress en burn-out, voor groei en persoonlijke ontwikkeling, verlies en rouwverwerking en ondersteuning in de palliatieve fase.
Praktijk Amsterdam geeft consulten in centrum de Ruimte, Weesperzijde 79a te Amsterdam.

Lees meer...

Alternatief Amsterdam

Welkom op de site van Alternatief Amsterdam. Praktijk voor coaching en counseling, healing, bloesemtherapie, etherische olie en spagyriek plantgeneeskunde. De naam van de praktijk is "Praktijk Nishkampa", er worden consulten gegeven in Amsterdam en Lelystad. In de praktijk kan je terecht voor ondersteuning bij: fysieke klachten, psychische klachten, stress en burn-out, persoonlijke groei en ontwikkeling, levensvraagstukken en rouw en verliesverwerking.

Lees meer...

Complementair Therapeut Amsterdam

Welkom op de site van complementair therapeut Amsterdam. Binnen de praktijk wordt gewerkt met bachbloesem therapie, coaching, counselling, systemisch werk, healing, etherische olie en spagyriek plantgeneeskunde. Complementair therapeut Amsterdam is een praktijk voor ondersteuning bij lichamelijke klachten, psychische klachten, stress en burn-out, persoonlijke groei en ontwikkeling, rouw en verliesverwerking en verlies van gezondheid.
Consulten worden gegeven in Amsterdam Weesperzijde 79a.
Ook is het mogelijk om een consult via de telefoon of via beeldbellen te ontvangen: klik hier

Lees meer...

Therapeut Amsterdam

Welkom bij therapeut Amsterdam. Praktijk voor coaching en counselling, complementaire therapie, persoonlijke groei en ontwikkeling, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid, stress en burn-out, lichamelijke klachten en psychische klachten. Therapeut Amsterdam maakt het mogelijk om de gesprekken te ondersteunen met een healing, bloesemtherapie, spagyriek plantgeneeskunde en het gebruik van etherische olie. 

Lees meer...

Complementair therapeut Lelystad

Welkom op de site van Complementair therapeut Lelystad.
Praktijk voor Complementaire Therapie, persoonlijke groei en ontwikkeling, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid, begeleiding bij stress en burn-out, lichamelijke klachten en psychische klachten. In de praktijk wordt gewerkt met Spagyriek essences dit is een alchemistische plantgeneeskunde, die valt onder de natuurlijke geneeswijzen. 

Voor informatie of het maken van een afspraak: klik hier

Lees meer...