Contact: 06 4011 8916

Praktijk Nishkampa


Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut     

Blog

Energetisch therapeut Amsterdam

Welkom op de site van Energetisch therapeut Amsterdam. Als energetisch therapeut werk ik met healing, bloesemtherapie, etherische olie en spagyriek plantgeneeskunde. In de praktijk kan je terecht voor: lichamelijke klachten, psychische klachten, persoonlijke groei en ontwikkeling, rouw en verliesverwerking, begeleiding bij verlies van gezondheid en voor natuurgeneeskundige therapie.

Energetisch therapeut Amsterdam: wat is het

Tijdens het consult wordt er gekeken naar de mens als geheel, het holisme. Lichaam, geest en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Klachten die zijn uiting vinden op het ene vlak, kunnen een oorzaak hebben op een ander vlak. Als energetisch therapeut zie ik de samenhang van diverse klachten en kan door middel van healing en coaching de blokkades in het lichaam vinden en trachten deze op te heffen.
Het is mogelijk dit proces te ondersteunen met bloesemtherapie en spagyriek plantgeneeskunde.

@(content)

Energetisch therapeut Lelystad

Hartelijk welkom op de site van energetisch therapeut Lelystad. Voor als je op zoek bent naar iemand die op effectieve wijze blokkades in het lichaam weet op te heffen en om weer volledig in balans te komen. Ik ga op zoek waar de blokkade vandaan komt en zoek dan naar de passende oplossing. In de praktijk wordt gewerkt met healing, bloesemtherapie, coaching en counselling en spagyriek plantgeneeskunde.

Energetisch therapeut Lelystad: wat is het

Uw kent vast het gevoel wel dat u geen energie hebt en dat u zich slap en futloos voelt, of dat u juist bruist van de energie. Bij energetische therapie draait het juist om deze energie. Er wordt gezorgt dat de energie weer op de juiste manier gaat stromen, verstoringen en blokkades worden opgeheven, waardoor het lichaam de kans krijgt om weer de balans te vinden.

@(content)

Vergoeding zorgverzekeraars

Ik ben lid van de BATC (licentienummer BR-02942) waardoor je met een aanvullende verzekering de natuurgeneeskundige behandeling bij veel zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed krijg.

Mocht je zeker willen weten of een zorgverzekeraar de consulten (deels) vergoed, dan kan je met het vermelden van mijn AGB zorgverlenerscode 90-049433 bij je zorgverzekeraar navragen of de consulten vergoed worden.

Anderzorg, Hema, Interpolis en Just bieden geen vergoeding voor alternatieve geneeswijzen. De consulten worden ook niet vergoed door de VGZ-groep (incl. iptiQ), DSW, Pro-Life, de Amersfoortse, Ditzo en Zorg en Zekerheid.

Tevens ben ik lid van de beroepsvereniging ABVC, veel zorgverzekeraars vergoeden (deels) counselling.
Vergoedingoverzicht: klik hier 

@(content)

Natuurgeneeskunde Amsterdam

Welkom op de site van natuurgeneeskunde Amsterdam. Praktijk voor Paramedisch en Natuurgeneeskundige therapie, healing, bloesemtherapie, persoonlijke groei en ontwikkeling, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid, stress en burn-out, lichamelijke klachten en psychische klachten. Natuurgeneeskunde Amsterdam werkt onderandere met Spagyriek essences dit is een alchemistische plantgeneeskunde, die valt onder de natuurlijke geneeswijzen. Wat is Spagyriek

Consulten worden gegeven in Amsterdam in centrum de Ruimte, Weesperzijde 79a.
Voor het maken van een afspraak: klik hier

Natuurgeneeskunde Amsterdam: wat is het

Bij natuurgeneeskunde Amsterdam werk ik in mijn praktijk met de spagyrische essences van Phylak Sachsen GmbH. Spagyriek is een alchemistische plantgeneeskunde, welke

@(content)

Natuurgeneeskunde Lelystad

Welkom op de site van Natuurgeneeskunde Lelystad.
Praktijk voor Paramedisch Natuurgeneeskundige Therapie, persoonlijke groei en ontwikkeling, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid, begeleiding bij stress en burn-out, lichamelijke klachten en psychische klachten. Natuurgeneeskunde Lelystad werkt onder andere met Spagyriek essences dit is een alchemistische plantgeneeskunde, die valt onder de natuurlijke geneeswijzen. 

Voor informatie of het maken van een afspraak: klik hier

@(content)

Therapeut Lelystad

Welkom bij therapeut Lelystad. Praktijk voor counselling, natuurgeneeskundige therapie, persoonlijke groei en ontwikkeling, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid, stress en burn-out, lichamelijke klachten en psychische klachten. Therapeut Lelystad maakt het mogelijk om de gesprekken te ondersteunen met spagyriek plantgeneeskunde, healing, bloesemtherapie en etherische olie. Welke behandeling er wordt toegepast is afhankelijk van de wens en behoefte.

Voor informatie of het maken van een afspraak: klik hier

Therapeut Lelystad: de begeleiding

In de begeleiding ga ik op zoek naar jouw innerlijke kracht en wijsheid. Het is verbazingwekkend hoe wijs we zelf zijn en als we uit die wijsheid putten, dan komen de antwoorden

@(content)

Therapeut Amsterdam

Welkom bij therapeut Amsterdam. Praktijk voor coaching en counselling, natuurgeneeskundige therapie, persoonlijke groei en ontwikkeling, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid, stress en burn-out, lichamelijke klachten en psychische klachten. Therapeut Amsterdam maakt het mogelijk om de gesprekken te ondersteunen met een healing, bloesemtherapie, spagyriek plantgeneeskunde en het gebruik van etherische olie. 

Welke behandeling wordt toegepast wordt met je besproken en afgestemd op jouw wens en behoefte.
Consulten bij therapeut Amsterdam worden gegeven in Amsterdam, De Ruimte, Weesperzijde 79a.
Ook is het mogelijk om een consult via wandelcoaching te ontvangen.
Tevens is het mogelijk om een consult via de telefoon of via beeldbellen te onvangen: klik hier

Voor informatie of het maken van een afspraak: klik hier 

@(content)

Natuurgeneeskundig therapeut Amsterdam

Welkom op de site van natuurgeneeskundig therapeut Amsterdam. Binnen de praktijk wordt gewerkt met bachbloesem therapie, coaching, counselling, healing, etherische olie en spagyriek plantgeneeskunde. Natuurgeneeskundig therapeut Amsterdam is een praktijk voor ondersteuning bij lichamelijke klachten, psychische klachten, stress en burn-out, persoonlijke groei en ontwikkeling, rouw en verliesverwerking en verlies van gezondheid.
Consulten worden gegeven in Amsterdam Weesperzijde 79a.
Ook is het mogelijk om een consult via de telefoon of via beeldbellen te ontvangen: klik hier    

Voor het maken van een afspraak: klik hier

@(content)

Alternatief Amsterdam

Welkom op de site van Alternatief Amsterdam. Praktijk voor coaching en counseling, healing, bloesemtherapie, etherische olie en spagyriek plantgeneeskunde. De naam van de praktijk is "Praktijk Nishkampa", er worden consulten gegeven in Amsterdam en Lelystad. In de praktijk kan je terecht voor ondersteuning bij: fysieke klachten, psychische klachten, stress en burn-out, persoonlijke groei en ontwikkeling, levensvraagstukken en rouw en verliesverwerking.

Alternatief Amsterdam: voor wie

Ik kijk naar het totale beeld, mensen raadplegen mij onder andere voor: diabetes, hoge bloeddruk, prostaatklachten, erectieproblemen, vermoeidheid, slaapproblemen, stressgerelateerde klachten, burn-out, alle vormen van reuma, darmklachten, obstipatie, allergie, rugklachten, hoofdpijn en migraine, hormonale klachten, overgangsklachten, verlies en rouwverwerking etc.
In alle gevallen kijk ik naar de gehele mens en zal ik altijd op zoek gaan naar de oorzaak van de klachten.

@(content)
Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok