Contact: 06 4011 8916

Praktijk Nishkampa

BATC Complementair Therapeut 

Spagyriek bij stressklachten

Spagyriek bij stressklachten

Bij langdurige stress is de balans tussen draagkracht en draaglast verstoord. Er kunnen stress gerelateerde klachten optreden. Deze klachten kunnen zich uiten in fysieke, psychische klachten die zich ook kunnen uiten in gedrag. Als de stress te lang duurt dan kan dit lijden tot chronische stress, angstklachten, chronische moeheid, problemen met slapen, nervositeit etc.

Lees meer...

Ondersteuning bij psychische overbelasting

Ondersteuning bij psychische overbelasting

Psychische overbelasting of overspannen zijn is een situatie waarin je in een aantal maanden te veel stress ervaart. Als het lichaam daarna weer rust krijgt dan zal het weer snel herstellen van deze periode. Als de stress te lang duurt dan kan dit zich uiten in lichamelijke klachten zoals: hoofdpijn, darmklachten, rugpijn, pijnlijke spieren en gewrichten, verminderde weerstand of hartkloppingen.

Lees meer...

Wat is Spagyriek

Spagyriek is een natuurlijke en holistische behandelmethode. Het is een volledig 100% natuurlijk product en is vanuit planten vervaardigd. Alle planten zijn van gecontroleerd biologische teelt. Spagyriek is vrij van verontreinigingen en toxische bestanddelen en kent geen wisselwerkingen met andere geneesmiddelen.

Lees meer...

Veel gestelde vragen spagyriek

Wat is spagyriek?
Spagyriek is een volledig natuurlijk product gemaakt vanuit de gehele plant. Al eeuwen lang worden planten en kruiden vanwege hun heilzame effecten in allerlei culturen gebruikt. In de spagyriek wordt deze kennis toegepast in essences en complexen die de kwaliteiten van homeopathie, fytotherapie, bloesemtherapie en mineralentherapie (celzouten) in zich verenigen.

Lees meer...

Werkwijze Spagyriek

Werkwijze Spagyriek

Tijdens het eerste gesprek zal er een intake plaatsvinden waarin de hulpvraag nader onderzocht wordt. Aan de hand van de hulpvraag en de klacht zal ik een receptuur van complexen samenstellen welke gericht zijn op de hulpvraag en op het ondersteunen van de klacht.

Lees meer...

Spagyriek plantgeneeskunde Amsterdam

Spagyriek is een natuurlijke en holistische behandelmethode. Spagyriek is een (alchemistische) plantgeneeskunde en valt onder de natuurlijke geneeswijzen, welke evenals de homeopathie, fytotherapie, aromatherapie (bloesemremedies) en mineralentherapie (celzouten) een unieke plek binnen de natuurgeneeskunde verworven heeft. 

Lees meer...

Spagyriek plantgeneeskunde Lelystad

Spagyriek biedt ondersteuning op velerlei gebieden met betrekking tot welzijn op lichaam, geest en ziel. Het biedt fysieke ondersteuning bij tal van acute en chronische klachten.
Spagyriek is een natuurlijke en holistische behandelmethode en valt onder natuurlijke geneeswijzen. 

Lees meer...

Spagyriek bij herstel Corona

Weer in conditie komen na Corona!

Het herstel na Corona kan heel wisselend en grillig verlopen. Het kan ook een lange nasleep hebben. Mensen die milde klachten hebben gehad kunnen ook lange tijd nog aanhoudende klachten hebben. Dit kan wekenlang tot maandenlang aanhouden. Mensen die ernstigere klachten hebben gehad die kunnen ook wekenlang tot maandenlang nog klachten hebben.

Lees meer...