Contact: 06 4011 8916

Praktijk Nishkampa


Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut     

Spagyriek bij herstel Corona

Weer in conditie komen na Corona!

Het herstel na Corona kan heel wisselend en grillig verlopen. Het kan ook een lange nasleep hebben. Mensen die milde klachten hebben gehad kunnen ook lange tijd nog aanhoudende klachten hebben. Dit kan wekenlang tot maandenlang aanhouden. Mensen die ernstigere klachten hebben gehad die kunnen ook wekenlang tot maandenlang nog klachten hebben.

De meest voorkomende klachten zijn:

  • Vermoeidheid
  • Kortademigheid en benauwd
  • Spierpijn, spierzwakte
  • Duizeligheid
  • Hoesten
  • Hoofdpijn
  • Hartkloppingen
  • Verhoogde hartslag in rust
  • Verminderde conditie
@(content)

Spagyriek plantgeneeskunde Amsterdam

Spagyriek is een natuurlijke en holistische behandelmethode. Spagyriek is een (alchemistische) plantgeneeskunde en valt onder de natuurlijke geneeswijzen, welke evenals de homeopathie, fytotherapie, aromatherapie (bloesemremedies) en mineralentherapie (celzouten) een unieke plek binnen de natuurgeneeskunde verworven heeft. 

Spagyriek bestaat uit 110 medicinale planten, kruiden en bloemen essences welke in staat zijn blokkades, tekorten en ziekmakende factoren bij mens en dier te veranderen. Bij Spagyriek wordt uitgegaan van medicinale planten en kruiden die vaak al eeuwenlang bekend staan om hun heilzame eigenschappen. Middels het bereidingsproces wordt de essentie (het diepste wezen) van de planten bevrijd. 

@(content)

Veel gestelde vragen spagyriek

Wat is spagyriek?
Spagyriek is een volledig natuurlijk product gemaakt vanuit de gehele plant. Al eeuwen lang worden planten en kruiden vanwege hun heilzame effecten in allerlei culturen gebruikt. In de spagyriek wordt deze kennis toegepast in essences en complexen die de kwaliteiten van homeopathie, fytotherapie, bloesemtherapie en mineralentherapie (celzouten) in zich verenigen.

De spagyriek complexen zijn veel meer dan zomaar wat druppels in een flesje en vanwege de unieke werkingen, de positieve resultaten en de brede inzetbaarheid heeft spagyriek inmiddels een unieke plek binnen de natuurgeneeskunde verworven.

Voor meer informatie: klik hier 

@(content)

Wat is Spagyriek

[fluid][html css="margin-top:0px;"]

Spagyriek is een natuurlijke en holistische behandelmethode. Het is een volledig 100% natuurlijk product en is vanuit planten vervaardigd. Alle planten zijn van gecontroleerd biologische teelt. Spagyriek is vrij van verontreinigingen en toxische bestanddelen en kent geen wisselwerkingen met andere geneesmiddelen.
Al eeuwenlang worden planten en kruiden vanwege hun heilzame effecten in allerlei culturen gebruikt. In de spagyriek wordt deze kennis toegepast in essences en complexen die de kwaliteiten van homeopathie, fytotherapie, bloesemtherapie en mineralentherapie(celzouten) in zich verenigen.

De spagyrische middelen zijn veel meer dan zomaar wat druppels in een flesje en vanwege de unieke werkingen, de positieve resultaten en de brede inzetbaarheid heeft spagyriek inmiddels een unieke plek binnen de natuurgeneeskunde verworven.

@(content)
Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok