Contact: 06 4011 8916

Praktijk Nishkampa

BATC Complementair Therapeut 

Natuur coaching

We kennen allemaal het gevoel dat je ontspant en nieuwe energie krijgt van wandelen in de natuur. Maar als je echt met levensvragen zit, of je hebt veel stress of burn-outklachten dan is een wandeling door de natuur niet voldoende. Een counselor kan je dan ondersteunen om structuur aan te brengen in je gedachten, er even afstand van te nemen en weer tot nieuwe inzichten te komen. Zodat je weer fris naar de mogelijke oplossingen kan kijken. Wat een voordeel is dat je wandelt naast elkaar op gepaste afstand, je hoeft elkaar niet aan te kijken, het maakt dat je vrijer durft te praten en stiltes worden niet als hinderlijk ervaren.

Lees meer...

Psychische klachten door de Corona crisis

Nederland is getroffen geweest door het Coronavirus, uit een groot aantal recente studies blijkt dat hierdoor veel mensen in psychische problemen zijn gekomen met vaak stress gerelateerde klachten als gevolg. Misschien heb je nu juist ook meer last van angsten, paniek, somberheid of andere klachten. Het kan zijn dat je niet weet hoe je deze periode door moet komen, of ben je bang dat er geen zorg of hulp meer voor je is en het kan zijn dat je jezelf eenzamer gaat voelen. Al deze klachten kunnen soms ook leiden tot ernstige lichamelijke en geestelijke problemen.

Lees meer...

Fysieke beperking en wandelcoaching

Ik bied wandelsessies aan in de natuur voor mensen met een fysieke beperking. Al wandelend waarbij ik me aanpas aan jouw tempo, gaan we aan de slag met de moeilijkheden waar jij tegenaan loopt. Of misschien heb je alleen maar behoefte aan een goed gesprek. We zetten daarbij de natuur in die je daarbij verhelderende antwoorden en inzichten kan geven. De gebieden waar we wandelen zijn aangepast om te wandelen met een rollator of rolstoel. Maak je gebruik van een rolstoel dan kan ik je voortduwen in je rolstoel.

Lees meer...

Counselor Amsterdam

Welkom bij Counselor Amsterdam. Wat is counseling, wat gebeurt er tijdens de behandelingen, is counseling geschikt voor jou? Op deze pagina vind je de antwoorden.
Counseling is een praktische psychologische hulp door middel van een één - op - één gesprek tussen een counselor en de cliënt.

Lees meer...

Ondersteuning bij HSP klachten

Klachten die je kan ervaren bij HSP:

  • Prikkels kunnen als overweldigend ervaren worden
  • Gevoelens van vermoeidheid of zelfs uitputtingsverschijnselen
  • Door de hoeveelheid emoties innerlijk in de war zijn
  • Je hoofd staat nooit stil, je bent altijd aan het denken
  • Je niet begrepen voelen en je anders als anderen voelen
  • Sociale situaties vermijden
  • Fysieke klachten zoals hoofdpijn, maagklachten, darmklachten
  • Chronische stressklachten
Lees meer...

Hooggevoeligheid

Als je hooggevoelig bent dan ben je meer dan gemiddeld gevoelig voor indrukken en prikkels en merk je meer signalen en details op. Alle indrukken worden uitgebreider en  intensiever gefilterd dan bij de gemiddelde mens. Je kan letterlijk overprikkeld raken door een teveel aan (sterke) prikkels. In het dagelijkse leven is het bijna een onmogelijke opdracht om jezelf af te sluiten van de wereld om je heen.

Hooggevoeligheid kan sterk van invloed zijn op je werk, je persoonlijke leven en in je relaties. Als hooggevoelig persoon kan je last hebben van deze eigenschap, je kan je af gaan vragen wat er mis is met je,  je kan de behoefte krijgen om jezelf te veranderen, je hooggevoeligheid gaan onderdrukken of negeren. 

Lees meer...

Wat is spirituele counselling

Voor mij betekent spiritueel zijn nadenken over het doel van je leven. Ieder mens wordt geboren met een bepaalde wijsheid. Die kan zich gedurende je leven ontluiken, waardoor je op zoek gaat naar je ware kern. Door je te verbinden met je eigen spiritualiteit zal je jezelf weer verder kunnen ontdekken en ontwikkelen. We leven in een tijd van verandering waarin meer en meer mensen ontwaken, dichterbij zichzelf komen, meer gaan voelen en waarnemen en willen weten wat hun levensdoel is.
Vaak lopen mensen vast in hun spirituele groei en ontwikkeling. Dit komt omdat het jaren en generaties lang niet gebruikelijk is geweest om hiermee bezig te zijn.

Lees meer...

Wat is een registercounsellor

Een Registercounsellor ABvC® begeleidt de client in processen rond persoonlijke groei, ontwikkeling en het eigen kunnen. Daarbij komen niet alleen de actuele klachten aan bod, maar alle levensomstandigheden waarbij eigenwaarde, gezondheid, vitaliteit, geluk en zingeving een rol spelen. Zo wordt gewerkt aan herstel en duurzame verandering en wordt terugval of symptoomverschuiving voorkomen.
Een registercounsellor ondersteunt en begeleidt je professioneel en persoonlijk bij moeilijke of pijnlijke situaties in je leven. Counsellors die aangesloten zijn bij de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABVC) worden Registercounsellors ABvC® genoemd.

Lees meer...

Life Coaching Amsterdam

Welkom op de site van life coaching Amsterdam, praktijk voor spirituele coaching en counselling en paramedisch natuurgeneeskundige therapie. Als life coach help ik mensen op alle levensgebieden, zowel werk als privé. Ik geef ondersteuning om de diepste wensen en talenten vorm te geven en je leert omgaan met de obstakels die je op je pad tegen komt.
De consulten bij life coaching Amsterdam worden gegeven in Amsterdam, de Ruimte, Weesperzijde 79a.

Lees meer...

Life Coaching Lelystad

Welkom op de site van Life Coaching Lelystad, praktijk voor natuurlijke geneeswijzen, healing en persoonlijke ontwikkeling. Life coaching is geschikt voor alle levensgebieden, zowel werk als privé. Je krijgt ondersteuning om je diepste wensen en talenten vorm te geven en je leert omgaan met de obstakels die je op je pad tegen komt.

Lees meer...