Contact: 06 4011 8916

Praktijk Nishkampa

BATC Complementair Therapeut 

Begeleiding burn-out

Een burn-out kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld constant een te hoge werkdruk, problemen op je werk, spanning in je gezin of relatie, verlies van gezondheid. Het kan ook zijn dat je mantelzorger bent voor je zieke partner, een ziek familielid of vriend en dat dit veel van je vraagt.

Een burn-out gaat doorgaans niet vanzelf over door een periode van rust te nemen, zonder een effectieve begeleiding kunnen de burn-out klachten aanhouden of na een ogenschijnlijk herstel weer terugkomen. Een effectieve begeleiding kan voorkomen dat de mogelijke klachten verergeren zoals bijvoorbeeld depressieve gevoelens, faalangst, angsten, vermoeidheid, chronische rugklachten, slaapproblemen, tinnitus of concentratieproblemen.

De begeleiding die ik bied is gericht op hulp bij het vinden van een weg naar herstel en vitaliteit. Tijdens dit proces gaan we samen op zoek naar de onderliggende oorzaken en leer je hoe jij zelf kunt zorgen voor een goede energiebalans. Daarnaast is de begeleiding gericht op ondersteuning van de mogelijke fysieke en psychische klachten en het opbouwen van de vitaliteit, levenskracht en veerkracht. Dit om het evenwicht en de balans weer te herstellen.

Daarnaast is het mogelijk om het proces te ondersteunen met bloesemcomplexen of spagyriek complexen. Dit voor ondersteuning van de burn-out klachten, de fysieke klachten en voor het opbouwen van de vitaliteit en energie, om het evenwicht en de balans weer te herstellen.

Het is ook mogelijk om bloesemcomplexen of spagyriek complexen via de praktijk te bestellen. De onderstaande complexen bieden ondersteuning bij burn-out klachten.

Voor meer informatie of een bestelling kan je klikken op een button.

 Burn-out 1  Burn-out 2  Om Vol te Houden  Vitality