Contact: 06 4011 8916

Praktijk Nishkampa

BATC Complementair Therapeut 

Chakra healing Amsterdam

Welkom op de website van Chakra healing Amsterdam. Chakra healing Amsterdam is een praktijk voor healing, coaching en counselling en natuurgeneeskundige therapie. Binnen de praktijk wordt gewerkt met Universal Cosmic Healing™, dit is een healingvorm die volledig is afgestemd op deze nieuwe tijd, op de frequentie van het Aquariustijdperk.
De consulten worden gegeven in Centrum de Ruimte, Weesperzijde 79a te Amsterdam.

Lees meer...

Energy healing Amsterdam

Welkom op de site van Energy healing Amsterdam. Energy healing Amsterdam is een praktijk voor healing, coaching en counselling en complementaire therapie. Je kunt er terecht voor preventie van klachten, een totale ontspanning ervaren, bij lichamelijke en psychische klachten, verlies en rouwprocessen en voor groei en bewustzijn.
Er worden consulten gegeven in centrum de Ruimte, Weesperzijde 79a te Amsterdam en in Lelystad.

Lees meer...

Healer Amsterdam

Welkom op de site van Healer Amsterdam. Praktijk voor complementaire therapie, coaching en counseling, rouwbegeleiding, persoonlijke groei en ontwikkeling en healing. Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart, eigenaar van Praktijk Nishkampa (voor complementaire therapie) en Praktijk voor Coaching & Counselling (registercounselor ABvC®).
In de praktijk wordt gewerkt met de Universal Cosmic Healing™, dit is een energetische healing therapie die uitgaat van eenheid in lichaam, geest en ziel. Universal Cosmic Healing™ is een healingvorm die volledig is afgestemd op deze nieuwe tijd, op de frequentie van het Aquarius tijdperk.
Consulten worden gegeven in Centrum de Ruimte, Weesperzijde 79a te Amsterdam.

Lees meer...

Healing Amsterdam

Welkom op de site van healing Amsterdam. Praktijk voor healing, complementaire therapie, persoonlijke groei en ontwikkeling, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid, stress en burn-out, lichamelijke klachten en psychische klachten. Healing Amsterdam werkt met een energetische healing therapie die uitgaat van eenheid in lichaam, geest en ziel.
Consulten bij healing Amsterdam worden gegeven in Amsterdam, Weesperzijde 79a. 

Lees meer...