Contact: 06 4011 8916

Praktijk Nishkampa


Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut     

Chakra healing Amsterdam

Welkom op de website van Chakra healing Amsterdam. Chakra healing Amsterdam is een praktijk voor healing, coaching en counselling en natuurgeneeskundige therapie. Binnen de praktijk wordt gewerkt met Universal Cosmic Healing™, dit is een healingvorm die volledig is afgestemd op deze nieuwe tijd, op de frequentie van het Aquariustijdperk.
De consulten worden gegeven in Centrum de Ruimte, Weesperzijde 79a te Amsterdam.

Chakra healing Amsterdam: wat is het

Universal Cosmic Healing™ is een healing therapie die uitgaat van eenheid in lichaam, geest en ziel. Ieder mens beschikt over een zelfhelend vermogen, deze wordt via de healing in gang gezet. Dan zal er een gezonde balans ontstaan tussen alle processen die zich in het fysieke lichaam plaatsvinden, zoals het hormoonstelsel en het zenuwstelsel. Die hebben ook weer een effect op ons fysieke gestel, op de emoties en de mentale gedachten, maar ook op de energetische processen, de aura's met de chakra's en de meridianen. Ieder mens is uniek, daarom zal de healing bij een ieder weer uniek werken, maar altijd zal de transformerende werking met het bewustwordingsproces in gang gezet worden, met daarbij ook het zelfgenezend vermogen waarover ieder mens beschikt.

@(content)

Energy healing Amsterdam

Welkom op de site van Energy healing Amsterdam. Energy healing Amsterdam is een praktijk voor healing, coaching en counselling en natuurgeneeskundige therapie. Je kunt er terecht voor preventie van klachten, een totale ontspanning ervaren, bij lichamelijke en psychische klachten, verlies en rouwprocessen en voor groei en bewustzijn.
Er worden consulten gegeven in centrum de Ruimte, Weesperzijde 79a te Amsterdam en in Lelystad.

Energy healing Amsterdam: wat is het

Binnen de praktijk wordt gewerkt met de Universal Cosmic Healing™. Ieder mens beschikt over een zelfhelend vermogen, welke tijdens de healing in gang gezet zal worden. Er zal een gezonde balans ontstaan tussen alle processen die zich in het fysieke lichaam afspelen, zoals bv het zenuwstelsel en het hormoonstelsel, die geven ook weer een effect op je emoties en je mentale gesteldheid. Dit tesamen met de energetische processen, de aura's, chakra's en de meridianen.

@(content)

Healer Amsterdam

Welkom op de site van Healer Amsterdam. Praktijk voor natuurgeneeskundige therapie, coaching en counseling, persoonlijke groei en ontwikkeling en healing. Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart, eigenaar van Praktijk Nishkampa (voor natuurgeneeskundige therapie) en Praktijk voor Coaching & Counselling (registercounselor ABvC®).
In de praktijk wordt gewerkt met de Universal Cosmic Healing™, dit is een energetische healing therapie die uitgaat van eenheid in lichaam, geest en ziel. Universal Cosmic Healing™ is een healingvorm die volledig is afgestemd op deze nieuwe tijd, op de frequentie van het Aquarius tijdperk.
Consulten worden gegeven in Centrum de Ruimte, Weesperzijde 79a te Amsterdam.

Healer Amsterdam: wat is het

Ieder mens beschikt over een zelfhelend vermogen, deze wordt via de healing in gang gezet. De meeste mensen ervaren een totale ontspanning van lichaam en geest tijdens de behandeling die veelal nog weken erna voelbaar is. De healing brengt balans in lichaam en geest, waardoor de healing ook als je geen klachten hebt preventief werkzaam is.

@(content)

Healing Amsterdam

Welkom op de site van healing Amsterdam. Praktijk voor healing, natuurgeneeskundige therapie, persoonlijke groei en ontwikkeling, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid, stress en burn-out, lichamelijke klachten en psychische klachten. Healing Amsterdam werkt met een energetische healing therapie die uitgaat van eenheid in lichaam, geest en ziel.
Consulten bij healing Amsterdam worden gegeven in Amsterdam, Weesperzijde 79a. 

Healing Amsterdam: wat is het

Healing Amsterdam maakt gebruikt van Universal Cosmic Healing™. De therapie wordt zowel op fysiek als energetisch niveau (de aura) toegepast. Door middel van de (bege)leiding vanuit de spirituele wereld zal er een healing proces/ transformatie op gang komen op fysiek-, mentaal-, emotioneel- en zielsniveau. De healing wordt gegeven op een behandeltafel, het is ook mogelijk een behandeling te ontvangen op een stoel. De behandeling wordt gegeven met kleding aan. Aanraking op het lichaam is niet noodzakelijk als daar bezwaar tegen is.

@(content)
Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok