Contact: 06 4011 8916

Praktijk Nishkampa

BATC Complementair Therapeut 

Reviews

Bij alle consulten die ik had bij Nishkampa, voelde ik mij zeer serieus genomen. Ze sluit naadloos aan, de uitkomst is altijd bijzonder voor mij.
De uitkomst van de gesprekken hebben toegevoegde waarde, waarbij mijn wereld werd vergroot en verduidelijkt.
Nishkampa is breed opgeleid en nauwgezet in haar denken en doen. Een professional!
A.L.

Doorgaans ga ik 1 keer per maand naar Nishkampa voor een healing aangevuld met bloesemtherapie (The Spirit of the Blossom™). Terugkijkend op het afgelopen jaar, zie ik een opwaartse lijn zowel lichamelijk als geestelijk. De bloesemremedies worden naar aanleiding van je klachten door Nishkampa samengesteld.
Ik voel mij nu stabieler en evenwichtiger in het leven staan.
Mieke

Ik had veel last van verkoudheid en bijholten ontstekingen. Door de coaching, healing (Universal Cosmic Healing™) en spagyriek te gebruiken heb ik hier geen last meer van.
Ik voel me lichamelijk en geestelijk stabieler.
H.H.

Ik ben bij jou in de praktijk gekomen voor behandeling van allerlei klachten, zowel psychisch als lichamelijk. Ik had in het verleden een aantal therapieën hiervoor gevolgd met weinig resultaat.
Ik had last van stemmingswisselingen, weinig zelfvertrouwen en had last van slapeloosheid. Ik had het gevoel dat ik nooit goed genoeg was, in de ogen van een ander.
Na een aantal behandelingen had ik al resultaat, mijn zelfvertrouwen is behoorlijk gegroeid, ik slaap veel beter en voel me meer uitgerust. Er is een extreme rust in mijn hart en lichaam gekomen en ik neem nu de tijd om te genieten. Dit gevoel was mij onbekend.
Ik voel mij nu sterker, krachtiger, gelukkiger en zie ook weer de positieve dingen in het leven.
De sessies zijn de moeite waard, ik kan het iedereen aanbevelen.
Marjan