Contact: 06 4011 8916

Praktijk Nishkampa

BATC Complementair Therapeut 

Complementair therapeut Flevoland

Welkom op de site van complementair therapeut Flevoland. Praktijk voor spirituele coaching, counselling en natuurlijke geneeswijzen.
Alles om ons heen is aan verandering onderhevig. Ontwikkeling, succes en prestatie zijn de kernwoorden van de maatschappij waarin we leven. Dit gaat op een snelheid die niet door iedereen is bij te houden, dit kan stress en uiteindelijk fysieke en psychische klachten tot gevolg hebben. We lopen onszelf voorbij en emoties die raken ondergeschikt. Hierdoor kunnen problemen in de relatie, privé of werksfeer ontstaan.


Complementair therapeut Flevoland: wat is het

Deze vorm van therapie is gericht op het zelfgenezend vermogen van de mens, waarbij het doorgeven van energie een onderdeelComplementair therapeut Flevoland is. Als therapeut werk ik vanuit een holistische visie, dat wil zeggen dat de lichamelijke, geestelijke en emotionele conditie worden behandeld. Door het opheffen van verstoringen, of door het ontvangen van helende energie kan het lichaam weer in balans komen en de geest in evenwicht. Ook ontstaat er inzicht in de klacht, wat een positieve uitwerking heeft op de klacht.
Binnen de praktijk wordt gewerkt met bloesemremedies, etherische olie, healing en spagyriek plantgeneeskunde.
Spagyriek valt onder de natuurlijke geneeswijzen, de essences zijn toe te passen bij acute en chronische klachten en kunnen ondersteunend werken naast de reguliere geneeswijzen.


Complementair therapeut Flevoland: voor wie

Herkent u zich o.a. in deze klachten: stress, burn-out, depressie, angsten, innerlijke conflicten, chronische aandoeningen, hooggevoeligheid, allerlei lichamelijke klachten en psychische klachten, vermoeidheid, chronische aandoeningen, diabetes, impotentie, prostaatproblemen enz.
Of heeft u behoefte aan ondersteuning bij: lichamelijke en geestelijke ontspanning, leren omgaan met hooggevoeligheid, rouw en verliesverwerking, onverwerkt verdriet, onopgeloste conflicten, relatie problemen...

Daar kunnen wij samen aan werken.

Bij chronische aandoeningen kunnen de behandelingen verlichtend werken en de levenskwaliteit verbeteren.


Complementair therapeut Flevoland: werkwijze

Ik begeleid je door middel van aandacht en deskundigheid in een rustige omgeving waarin de weg naar herstel wordt ingezet. Vertrouwen en het zich veilig voelen zijn hierbij de sleutelwoorden. In het eerste gesprek vindt er een intake plaats, waarbij we de klachten en probleemgebieden inventariseren en welke wensen en behoeften er zijn.
In de vervolg consulten beginnen we met behandelen. Veel van mijn cliënten ervaren al na een aantal consulten resultaat en verbetering van kwaliteit van leven. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de aard van de klacht.


Complementair therapeut Flevoland: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben eigenaar van Praktijk voor Coaching & Counselling en Praktijk Nishkampa. Ik ben een gediplomeerd counsellor en rouwtherapeut en heb meerdere opleidingen gevolgd binnen de natuurgeneeskunde. Ook bezit ik een diploma medische basiskennis Cipion Plato norm. Tevens ben ik gediplomeerd Spagyriek therapeut.
Consulten worden gegeven in Lelystad en Amsterdam.


Complementair therapeut Flevoland: tarieven

Tarieven

De meeste zorgverzekeraars die vergoeden (een deel) van de behandeling. Voor inlichtingen of het maken van een afspraak kunt u bellen naar: 06-40118916
 

Het is ook mogelijk om een consult via de telefoon of online te ontvangen, voor meer informatie: klik hier