Contact: 06 4011 8916

Praktijk Nishkampa

BATC Complementair Therapeut 

Alternatief Amsterdam

Welkom op de site van Alternatief Amsterdam. Praktijk voor coaching en counseling, healing, bloesemtherapie, etherische olie en spagyriek plantgeneeskunde. De naam van de praktijk is "Praktijk Nishkampa", er worden consulten gegeven in Amsterdam en Lelystad. In de praktijk kan je terecht voor ondersteuning bij: fysieke klachten, psychische klachten, stress en burn-out, persoonlijke groei en ontwikkeling, levensvraagstukken en rouw en verliesverwerking.


Alternatief Amsterdam: voor wie

Ik kijk naar het totale beeld, mensen raadplegen mij onder andere voor: diabetes, hoge bloeddruk, prostaatklachten, erectieproblemen, vermoeidheid, slaapproblemen, stressgerelateerde klachten, burn-out, alle vormen van reuma, darmklachten, obstipatie, allergie, rugklachten, hoofdpijn en migraine, hormonale klachten, overgangsklachten, verlies en rouwverwerking etc.
In alle gevallen kijk ik naar de gehele mens en zal ik altijd op zoek gaan naar de oorzaak van de klachten.


Alternatief Amsterdam: verwachte resultaatAlternatief Amsterdam

Tijdens de behandelingen richt ik me op het verlichten van de symptomen en we dringen door tot de kern van het probleem. Tijdens dit proces kan iemand zich dan bewust worden van de oorzaak van de klacht. Zodoende kan er helderheid komen in de oorzaak van de klacht en kan er gewerkt worden aan de oorzaak. We richten ons tevens op het verhogen van je vitaliteit waardoor jouw kwaliteit van leven kan gaan toenemen.


Alternatief Amsterdam: werkwijze

Voordat we starten met de behandeling wordt er eerst gestart met een intake om de hulpvraag in kaart te brengen en de juiste ondersteuning te kunnen bieden.
Daarbij bespreken we de klacht en welke behandeling mogelijk de voorkeur heeft. Ik begeleid je door middel van aandacht en deskundigheid in een rustige omgeving. Vertrouwen en het zich veilig voelen zijn hierbij de sleutelwoorden.


Alternatief Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben eigenaar van Praktijk voor Coaching & Counselling en Praktijk Nishkampa voor Natuurgeneeskundige therapie. Sinds 2009 begeleid ik mensen op hun pad. Ik ben een register counsellor, coach, bloesemtherapeut, healer en spagyriek therapeut. Ook ben ik in het bezit van een HBO medische basiskennis Cipion Plato norm.
Mijn specialisatie is onder andere spagyriek plantgeneeskunde, spagyriek valt onder de natuurlijke geneeswijzen. De essences zijn toe te passen bij acute en chronische klachten en ze kunnen ondersteunend werken naast de reguliere behandeling.


Alternatief Amsterdam: tarieven

Tarieven


Consulten kunnen ook plaats vinden online of telefonisch.
De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de behandeling, op de website staat de lijst met aangesloten zorgverzekeraars.
Klik hier

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen naar tel: 06-40118916
U kunt ook mailen: klik hier