Contact: 06 4011 8916

Praktijk Nishkampa

BATC Complementair Therapeut 

Bach Bloesem therapie Amsterdam

Welkom op de website van Praktijk Nishkampa. Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben Bach Bloesem therapeut. Als Bach therapeut ben ik in staat om voor jou de ideale Bach mix samenstelling klaar te maken aan de hand van je hulpvraag. De mix bestaat dan uit een samenstelling die jou optimaal daarbij kan ondersteunen. In mijn aanpak staat vertrouwen, respect en een persoonlijke benadering centraal.
Het is ook mogelijk om een consult te volgen via de telefoon of online, de Bach Bloesem mix kan worden opgestuurd. 


Bach Bloesem therapie Amsterdam: waarom Bloesem remedies?

Het uitgangspunt van dr. Bach is dat de werkelijke oorzaak van een klacht in het gevoelsleven ligt van de mens. Tegenwoordig wordt het verband tussen stress en een lichamelijke kwaal door iedereen onderkend. Velen van ons hebben last van stressklachten, angsten, zorgen, frustraties, boosheid eenzaamheid enz. Vaak weten we niet goed raad met deze gevoelens en emoties. Als we hier lang last van hebben en de oorzaak wordt niet opgelost dan kunnen we er letterlijk ziek van worden en het kan zich uiten in allerlei klachten.

Bach Bloesem therapie is een natuurlijke behandelwijze die zich richt op de emoties en de mentale gedachten. Het is een ondersteunende therapie, die kan helpen bij klachten Bach Bloesem therapie Amsterdamals onzekerheid, innerlijke onrust, faalangst, allerlei vormen van angsten of andere emotionele schommelingen.

De Bach Bloesem remedies ondersteunen je bij het ervaren van emoties en mentale gedachten waar je last van hebt. Je leert om deze emoties te accepteren en om te buigen naar een positieve emotie. Dit niet door de emotie te onderdrukken, maar juist door het versterken van de bijbehorende positieve eigenschap. Bijvoorbeeld als iemand last van angsten heeft, dan zal hij meer moed ontwikkelen en weer stappen durven zetten. Heeft iemand last van spanning, dan kan iemand meer ontspanning gaan ervaren enz. Door het herstellen van de harmonie zal de balans weer meer gaan terugkeren. Dan wordt de balans tussen lichaam en geest weer meer in evenwicht gebracht. 

De samenstelling wordt klaargemaakt in een 30 ml flesje. De dosering is voor iedereen persoonlijk. Doorgaans doe je drie tot zes weken met een flesje.


Bach Bloesem therapie Amsterdam: afspraak maken

Wil je meer weten over Bach Bloesem therapie, kijk dan gerust eens rond op mijn website.
Een kort consult telefonisch of online is ook mogelijk, de kosten van het bloesemcomplex is dan 15 euro voor een flesje van 30 ml.
Mocht je vragen hebben of een afspraak willen maken voor een consult dan kan je contact opnemen met de praktijk.
Bellen kan natuurlijk ook 06-40118916

Tarieven

Als BATC Complementair Therapeut ben ik aangesloten bij beroepsvereniging BATC, mogelijk wordt een deel van het consult vergoed door je zorgverzekeraar. Hiervoor kan je contact opnemen met je zorgverzekeraar.