Contact: 06 4011 8916

Praktijk Nishkampa

BATC Complementair Therapeut 

Bach Bloesem bij een schok

Er kan een gebeurtenis in je leven plaats vinden die als een schok ervaren kan worden. Dit kan een verlies van een dierbare zijn, een scheiding, ongeval, verlies van je gezondheid of een ernstige ziekte van een dierbare, ontslag of een andersoortige traumatische ervaring. Veelal gebeurt dit onverwachts en ben je er niet op voorbereid.
De psyche van ons als mensen kan maar een bepaalde informatie tegelijk aan en verwerken. Als je dan slecht nieuws ontvangt, of eens stressvolle periode meemaakt dan kan het zijn dat je brein overbelast raakt.


Al de vragen die je hebt en de emotionele en psychologische symptomen waar je last van kunt hebben zijn: ontkenning, schok,Bach Bloesem bij een schok ongeloof, woede prikkelbaarheid, schuld, verlies, verwarring, moeite met je concentreren, gevoel van gevoelloos te zijn.

Met een Bach Bloesem complex Sol II Mindset kan je het schokgevoel neutraliseren, het complex brengt rust in de vaak heftige emoties. Het complex is te bestellen via de praktijk:

Bij een schok

 

Mocht je behoefte hebben aan ondersteunende gesprekken in de praktijk om je door deze moeilijke periode heen te helpen dan kan je doorgaans binnen een week in de praktijk terecht en ben je van harte welkom.