Contact: 06 4011 8916

Praktijk Nishkampa

BATC Complementair Therapeut 

Healer Amsterdam

Welkom op de site van Healer Amsterdam. Praktijk voor complementaire therapie, coaching en counseling, rouwbegeleiding, persoonlijke groei en ontwikkeling en healing. Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart, eigenaar van Praktijk Nishkampa (voor complementaire therapie) en Praktijk voor Coaching & Counselling (registercounselor ABvC®).
In de praktijk wordt gewerkt met de Universal Cosmic Healing™, dit is een energetische healing therapie die uitgaat van eenheid in lichaam, geest en ziel. Universal Cosmic Healing™ is een healingvorm die volledig is afgestemd op deze nieuwe tijd, op de frequentie van het Aquarius tijdperk.
Consulten worden gegeven in Centrum de Ruimte, Weesperzijde 79a te Amsterdam.


Healer Amsterdam: wat is het

Ieder mens beschikt over een zelfhelend vermogen, deze wordt via de healing in gang gezet. De meeste mensen ervaren een totale ontspanning van lichaam en geest tijdens de behandeling die veelal nog weken erna voelbaar is. De healing brengt balans in lichaam en geest, waardoor de healing ook als je geen klachten hebt preventief werkzaam is.
De sterk helende en transformerende werking van de Universal Cosmic Healing™, is het resultaat van de samenwerking tussen mezelf als healer en het soort energie waarover ik Healer Amsterdamals Universal Cosmic Healer kan beschikken. Feitelijk ben ik als healer een schakel waarbij de Kosmos haar helende werking kan geven op het juiste niveau.


Healer Amsterdam: voor wie

Voordat klachten ontstaan is er altijd eerst sprake van onbalans. Klachten kunnen zich manifesteren in bijvoorbeeld vermoeidheid, hoofdpijnen, onrustig voelen, fysieke ongemakken, overspannen gevoel, mentale en emotionele problemen en stressklachten die kunnen ontaarden in een burn-out. Van belang is dat je inzicht krijgt in het ontstaan van de onbalans. Als professioneel healer help ik je om inzicht te krijgen en zal ik samen met jou toewerken naar een heelheid van lichaam, geest en ziel.

Behandeling is o.a. mogelijk bij:

 • Levensvragen en bewustwording
 • Angsten en verdriet
 • Stressklachten en burn-out
 • Verlies en rouwverwerking
 • Vermoeidheid (ME)
 • Onverklaarbare lichamelijke klachten
 • Rug en nekklachten
 • Hoofdpijn en migraine
 • Fysieke en psychische klachten
 • Bij onrust en ADHD
 • Voor een totale ontspanning
 • Etc.

Healer Amsterdam: werkwijze

De healing wordt zowel op fysiek als energetisch niveau (de aura) toegepast. Tijdens de healing breng ik energie naar plekken in het lichaam waar energie nodig is. Er zal een gezonde balans ontstaan tussen alle processen die zich in het fysieke lichaam en in de aura afspelen. De healing wordt gegeven op een behandeltafel, maar is ook mogelijk op een stoel. De behandeling wordt gegeven met kleding aan. Aanraking op het lichaam is niet noodzakelijk als daar bezwaar tegen is. De healing kan ook ondersteund worden met gebruik van edelstenen, bloemen of klankschalen. Veelal combineer ik de healing met een stukje coaching, zodat je bewust wordt van de oorzaak achter de klacht, waardoor de onbalans kan verdwijnen en je weer uitzicht kan gaan krijgen in je leven.


Healer Amsterdam: tarieven en afspraak maken

Tarieven


Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging ABvC, RBCZ en BATC. Veel zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de behandeling.