Contact: 06 4011 8916

Praktijk Nishkampa

BATC Complementair Therapeut 

Healing Amsterdam

Welkom op de site van healing Amsterdam. Praktijk voor healing, complementaire therapie, persoonlijke groei en ontwikkeling, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid, stress en burn-out, lichamelijke klachten en psychische klachten. Healing Amsterdam werkt met een energetische healing therapie die uitgaat van eenheid in lichaam, geest en ziel.
Consulten bij healing Amsterdam worden gegeven in Amsterdam, Weesperzijde 79a. 


Healing Amsterdam: wat is het

Healing Amsterdam maakt gebruikt van Universal Cosmic Healing™. De therapie wordt zowel op fysiek als energetisch niveau (de aura) toegepast. Door middel van de (bege)leiding vanuit de spirituele wereld zal er een healing proces/ transformatie op gang komen op fysiek-, mentaal-, emotioneel- en zielsniveau. De healing wordt gegeven op een behandeltafel, het is ook mogelijk een behandeling te ontvangen op een stoel. De behandeling wordt gegeven met kleding aan. Aanraking op het lichaam is niet noodzakelijk als daar bezwaar tegen is.


Healing Amsterdam: voor wie Healing Amsterdam

Healing Amsterdam ondersteund het zelfhelend vermogen van de mens. Ieder mens beschikt over een zelfhelend vermogen. Deze wordt via de healing in gang gezet. De meeste mensen ervaren een totale ontspanning van lichaam en geest tijdens de healing, die veelal langere tijd daarna nog voelbaar is. Het brengt balans in lichaam en geest waardoor de healing ook als je geen klachten hebt, preventief werkzaam is.

Een healing is ondersteunend bij: nek- schouder- en rugklachten, onverklaarbare lichamelijke klachten, chronische vermoeidheid, hoofdpijn, migraine, burnout en depressie, slaapproblemen, maag- en darmproblemen, allergieën en intoleranties, sociaal- emotionele problemen, verlies en rouwverwerking, ondersteuning in de palliatieve fase, angst en verdriet, moeite met loslaten, levensvragen en bewustwording.


Healing Amsterdam: werkwijze

Healing Amsterdam gaat er vanuit dat wanneer er een disbalans is ontstaan, dat dit zich kan uiten op velerlei manieren. Dit kan vermoeidheid, hoofdpijn, stressklachten en mentale- en emotionele problemen veroorzaken. Deze klachten kunnen uitmonden in een burn-out of ziekte. De healing wordt doorgaans gecombineerd met coaching en counselling, zodat je bewust wordt van wat de oorzaak is van deze disbalans.
Bij healing Amsterdam is het ook mogelijk om alleen een healing te ontvangen gericht op de klacht of ter preventie van klachten.

Ieder mens is uniek waardoor de healing bij een ieder ook anders zal uitwerken. De healing wordt op jou afgestemd, er zal altijd een transformerende werking plaats vinden en een bewustwordingsproces in gang worden gezet. Het doel van de healing is om toe te werken naar heelheid van lichaam, geest en ziel.

Tijdens de healing breng ik energie naar plekken in het lichaam waar energie nodig is. Er zal een gezonde balans ontstaan tussen alle processen die zich in het fysieke lichaam en in de aura afspelen. Dit geeft een positief effect op de emotionele en mentale gesteldheid. De healing geeft een verhelderende en inzichtelijke kijk op het ontstaan van een mogelijke disbalans.
Een healing kan ook ondersteuning bieden bij palliatieve zorg of een ernstige ziekte, waarbij de kwaliteit van leven voorop staat. Belangrijk hierbij is dat de behandeling aangeboden vanuit de reguliere geneeskunde blijft doorgaan.


Healing Amsterdam: afspraken en tarieven

Tarieven: klik hier

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort zorgverzekeraar en zorgpolis. Bij twijfel kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC, BATC en RBCZ.