Contact: 06 4011 8916

Praktijk Nishkampa


Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut     

Wat is spirituele counselling

Voor mij betekent spiritueel zijn nadenken over het doel van je leven. Ieder mens wordt geboren met een bepaalde wijsheid. Die kan zich gedurende je leven ontluiken, waardoor je op zoek gaat naar je ware kern. Door je te verbinden met je eigen spiritualiteit zal je jezelf weer verder kunnen ontdekken en ontwikkelen. We leven in een tijd van verandering waarin meer en meer mensen ontwaken, dichterbij zichzelf komen, meer gaan voelen en waarnemen en willen weten wat hun levensdoel is.
Vaak lopen mensen vast in hun spirituele groei en ontwikkeling. Dit komt omdat het jaren en generaties lang niet gebruikelijk is geweest om hiermee bezig te zijn.


Op school leren we om alles te begrijpen en te weten, maar we leren niet hoe we om kunnen gaan met onze gevoelens en wat we ervaren. Door meer naar je gevoel te gaan luisteren kom je meer in contact met je innerlijke kracht, je intuïtie en mogelijkheden. Hierdoor ontstaat meer rust en balans in je leven.

Als spiritueel counsellor, healer, bloesemtherapeut en spagyriek therapeut werk ik vanuit een holistische visie. Dit betekend dat er niet alleen gekeken wordt naar de specifieke Wat is spirituele counselling klacht waar je last van hebt, maar naar jou als mens in zijn totaliteit. Vanuit de holistische visie ontstaat ziekte vanuit een disbalans tussen lichaam, geest en ziel. Dit betekent dat zowel je eet- en leefwijzen, evenals je emotionele- en mentale gesteldheid, erfelijke invloeden en externe omgevingsfactoren mede een invloed hebben op wie je bent en hoe jij je voelt.

Door vanuit een spirituele holistische visie samen naar de oorzaak te kijken en hier inzicht in te krijgen kunnen sommige klachten verdwijnen of verminderen. De klachten kunnen zonodig naar behoefte ondersteund worden met healing, bloesemtherapie of spagyriek plantgeneeskunde. Sommige klachten of ziekten zijn helaas blijvend, door inzichten en ondersteuning met healing en natuurlijke geneeswijzen kunnen ze beter gedragen worden en zal er meer kwaliteit van leven en vitaliteit ervaren kunnen worden.

Als spirituele counsellor, healer, bloesemtherapeut en spagyriek therapeut is het mijn passie om cliënten zo goed mogelijk te helpen met hun hulpvraag.
De hulpvragen kunnen gericht zijn op levensvraagstukken, spirituele- en persoonlijke groei, emotionele processen, allerlei vormen van angst, tijdens een ziekteperiode, verlies en rouwprocessen, stress en burn-out klachten en bij psychische en fysieke klachten.

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok