Contact: 06 4011 8916

Praktijk Nishkampa

BATC Complementair Therapeut 

Fysieke beperking en wandelcoaching

Ik bied wandelsessies aan in de natuur voor mensen met een fysieke beperking. Al wandelend waarbij ik me aanpas aan jouw tempo, gaan we aan de slag met de moeilijkheden waar jij tegenaan loopt. Of misschien heb je alleen maar behoefte aan een goed gesprek. We zetten daarbij de natuur in die je daarbij verhelderende antwoorden en inzichten kan geven. De gebieden waar we wandelen zijn aangepast om te wandelen met een rollator of rolstoel. Maak je gebruik van een rolstoel dan kan ik je voortduwen in je rolstoel.


Ieder mens is uniek en ieder mens heeft zijn eigen waarheid in zich. Iedereen weet diep van binnen wat hij of zij nodig heeft om tot oplossingen te komen. We kunnen onszelf alleen niet altijd horen. Tijdens de wandeling gebruik ik verschillende gesprekstechnieken, de natuur als metafoor en oplossingsgerichte vragen, zodat jij gemakkelijker bij jezelf naar binnen kan kijken. Dit kan leiden tot verrassende antwoorden!


Fysieke beperking en wandelcoaching: voor wieFysieke beperking en wandelcoaching

  • Voor als je behoefte hebt aan balans in je leven
  • Als je durft te werken aan je innerlijke groei
  • Als je behoefte hebt aan een goed gesprek
  • Om bewust te worden van je eigen gevoelens en gedrag
  • Om van beperking naar mogelijkheid te groeien

Heb je zelf invloed op de situatie of juist niet? Je leert pro-actief te zijn in situaties waar je zelf invloed op hebt en je leert los te laten als je er geen invloed op hebt. Tijdens de wandeling reik ik je handvatten aan die je hiermee kunnen helpen.


Fysieke beperking en wandelcoaching: over mij

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichtster van Praktijk Nishkampa en Praktijk voor Coaching & Counselling. Mijn missie is om mensen te begeleiden de balans in zichzelf weer terug te vinden en weer in hun eigen kracht te komen. Mijn doel is om mensen met een fysieke beperking te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en ondersteuning te bieden bij het leren accepteren van de beperking. Dan kunnen er weer mogelijkheden ontstaan en komt er weer ruimte om je talenten aan bod te laten komen. 
Uiteraard is het ook mogelijk om een Complementair consult te ontvangen. In de praktijk wordt gewerkt met bloesemtherapie, healing en spagyriek plantgeneeskunde. Er wordt gewerkt vanuit een Holistische visie, dit betekent dat ik niet alleen naar de klacht kijk maar ook naar de oorzaak van de klachten.

Wat ik van jou verwacht? Dat jij zelf naar de wandelplek kan komen waar ik de wandelsessie geef, ook je hulphond of tolk is daarbij welkom. Er worden wandelsessies gegeven op wandelpaden die geschikt zijn voor mensen met een lichamelijke beperking. Wandelsessies worden gegeven zowel in Lelystad en Amsterdam.

Durf jij de uitdaging aan te gaan en wil je een consult ontvangen of een wandelsessie ervaren?

Huisbezoek is ook mogelijk in overleg!