Contact: 06 4011 8916

Praktijk Nishkampa

BATC Complementair Therapeut 

Werkwijze Stress en Burn-out

In het eerste gesprek maken we kennis met elkaar en kijken we samen naar jouw hulpvraag en wat jij nodig hebt, want de achterliggende problematiek bij iedere vorm van stress of burn-out is uniek en op zichzelf staand. De begeleiding van stress of een burn-out is daarom per persoon verschillend. We bespreken welke werkwijze jij het meest prettig vindt. Als er ruimte over is kunnen we mogelijk al beginnen met het zetten van de eerste stappen.

De begeleiding die ik bied is gericht op hulp bij het vinden van een weg naar herstel en vitaliteit. Tijdens dit proces gaan we samen op zoek naar de onderliggende oorzaken en leer je hoe jij zelf kunt zorgen voor een goede energiebalans. Daarnaast is de begeleiding gericht op ondersteuning van de mogelijke fysieke en psychische klachten en het opbouwen van de vitaliteit, levenskracht en veerkracht. Dit om het evenwicht en de balans weer te herstellen.

Naast de gesprekken ondersteun ik het proces naar behoefte met bloesemcomplexen, spagyriek complexen, etherische olie of healing. Dit om ondersteuning te bieden bij stressklachten, angsten, verdriet, concentratieproblemen, vermoeidheid, oorsuizen en mogelijke fysieke klachten.
Sessies kunnen behalve in persoonlijke gesprekken ook online of telefonisch plaats vinden.

Huisbezoek is ook mogelijk op aanvraag in de omgeving van Flevoland!